Ekonomija     | 21.06.2024. 19:50 |

Otvorena nova poslovnica Addiko Bank Sarajevo u centralnom dijelu grada

FENA Promotivni tekst, Foto/ addiko bank

Addiko Bank Sarajevo je 20. juna svečano otvorila novu poslovnicu u centralnom dijelu grada na adresi Maršala Tita 33 (Vječna vatra), uz prisustvo velikog broja klijenata i poslovnih partnera.

Nova poslovnica će zamijeniti poslovnicu koja je prethodno poslovala na adresi Maršala Tita 18a.

Iz Addiko banke poručuju da žele biti još bliže svojim klijentima, te da će i u narednom periodu svoje poslovanje bazirati na brzim, jednostavnim i modernim rješenjima.

„Naša strategija je jasna, nastavljamo razvijati digitalne servise, ali ujedno želimo i boravak u našim poslovnicama učiniti ugodnijim, kako za klijente, tako i za zaposlenike Banke. Kontinuirano osluškujemo potrebe naših klijenata  sa željom da zajedno gradimo budućnost koja će biti oslonjena  na inovacijama, povjerenju i izvrsnosti. Nova lokacija omogućit će nam da pružimo nova korisnička iskustva“, istakao je Jasmin Spahić, Predsjednik Uprave Addiko Bank Sarajevo.

Direktor Sektora maloprodaje, Hamdija Hadžić dodao je da će otvorenje nove poslovnice za klijente Addiko banke omogućiti još lakši pristup bankarskim uslugama, kao i mogućnost da brže i efikasnije upravljaju svojim finansijskim potrebama.

„Vjerujem da su upravo ljudi oni koji čine razliku, te da će kombinacija digitalnih usluga, infrastrukture, ugodnog ambijenta i posvećenosti naših kolegica i kolega biti ključ da i dalje rastemo zajedno“, zaključio je Hadžić.

Usluge Addiko banke u novoj poslovnici će biti moguće koristiti svakim radnim danom, od ponedjeljka do petka u periodu od 08:00 – 17:00 h.

(FENA) M. L.

Vezane vijesti

Addiko Bank: Odobrenje kredita i kreditne kartice samo uz ličnu kartu i jedan dolazak u poslovnicu

Obilježen dan štednje u Addiko Bank Sarajevo

Jasmin Spahić imenovan za novog predsjednika Uprave Addiko Bank Sarajevo

Promo

Nevjerovatan uspjeh uz EURO 2024: Korisnici Telemacha pratili statistiku utakmica putem EON Sport Mode Widgeta čak 4,6 puta više nego ranije

Apple MacBook laptopi u m:tel ponudi

M:tel: m:go aplikacija - vaš savršeni mobilni asistent i na putovanjima