Bosna i Hercegovina     | 07.11.2019. 13:17 |

Mušić: Izbore i statut Mostara riješiti zakonom na federalnoj razini (VIDEO)

FENA Mladenka Krilic

MOSTAR, 7. studenoga (FENA) - Predsjednik Kantonalnog odbora SDA HNK Edin Mušić izjavio je u četvrtak kako je prijedlog te stranke da se pitanje statuta i izbora u Mostaru riješi donošenjem zakona na federalnoj razini.

- Mi smo u potpunosti zainteresirani da se izbori u Mostaru održe, ali želimo naći najbolje rješenje kako bi spriječili da nitko dugoročno, a ni trenutno, ne dominira. Naš prijedlog bit će da se to pitanje premosti donošenjem zakona o Gradu Mostaru na federalnoj razini, kojim bi se uredilo i pitanje statuta i izbora u Mostaru - izjavio je Mušić nakon sastanka rukovodstva Kantonalnoga odbora SDA HNK s predsjednikom SDA Bakirom Izetbegovićem.

Nakon sastanka u Kantonalnom odboru SDA, slijedi sastanak izaslanstva Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) Bosne i Hercegovine i Stranke demokratske akcije (SDA). Stranačka izaslanstva predvode predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović i predsjednik SDA Bakir Izetbegović.

Kako je nakon sastanka s rukovodstvom Kantonalnog odbora SDA HNK najavio Izetbegović, razgovarat će se o formiranju vlasti u BiH na svim razinama.

On je podcrtao kako je krajnje vrijeme da se postupi po stranačkom sporazumu o uspostavi vlasti, kojeg su 5. kolovoza potpisali čelnici HDZ-a BiH, SNSD-a i SDA.

Pogledajte http://www.fena.ba/video/3615

Preuzmite https://drive.google.com/drive/folders/1iwswUrzTrmWlOk0_ZxPRmUOZeMfpuU36?usp=sharing

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Toplo vrijeme izmamilo zmije: Mostarski vatrogasci sve češće ih izvlače iz automobila

Kreću radovi na križanju ulica kod bivšeg hotela 'Ero'

Mostarski gradonačelnik primio izaslanstvo Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskoga rata

Promo

MKF LIDER organizirao akciju pošumljavanja: Zajedno ka zelenijoj budućnosti

Vaše praznično putovanje može da počne uz m:tel roming tarifne opcije

Tri noći nevjerovatne muzičke magije: Banja Luka Fest i ove godine uz podršku kompanije m:tel