Sport     | 06.08.2021. 09:28 |

Sutra takmičenje u skokovima u vodu 'Bentbaša Cliff Diving 2021'

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 6. augusta (FENA) - Takmičenje u skokovima u vodu "Bentbaša Cliff Diving 2021" bit će održano sedmu godinu zaredom na sarajevskoj Bentbaši u organizaciji udruženja "SporTur" iz Sarajeva. 

Ovaj sportsko-turistički događaj, koji je postao prepoznatljiv brend Grada Sarajeva, bit će održan  na kultnoj sarajevskoj lokaciji u subotu, 7. augusta s početkom u 17.00 sati, uz pridržavanje epidemioloških mjera, saopćeno je iz Sportura.

- Na prethodnim takmičenjima umijeće u izvedbi skokova u vodu pokazali su svjetski prvaci Red Bull Cliff Divinga. Bentbaša je postala svjetski poznata destinacija za taj vid ekstremnog sporta, što ujedno promoviše Grad Sarajevo i BiH. Pogoršana epidemiološka situacija urokovana koronavirusom poremetila je naše planove, ali i dalje radimo na tome da slika sa sarajevske Bentbaše ponovo obiđe svijet – poručuju organizatori.

Učešće su potvrdili  najuspješniji skakači iz regiona, pa će tako ljubitelji ovog ekstremnog sporta u BiH ponovo imati priliku da uživaju u atraktivnim skokovima na Bentbaši.

(FENA) E. F.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu