Bosna i Hercegovina     | 13.09.2021. 16:21 |

Kordić i Marić primili predstavnike nacionalnih kulturnih društava

FENA Saopćenje

MOSTAR, 13. rujna (FENA) - Mostarski gradonačelnik Mario Kordić i predsjednik Gradskog vijeća Grada Mostara Salem Marić primili su u ponedjeljak u Gradskoj upravi predsjednika Hrvatskog kulturnog društva ''Napredak'' dr. sc. Nikolu Čiču, predsjednika Bošnjačke zajednice kulture ''Preporod'' prof. dr. Sanjina Kodrića i predsjednika Upravnoga odbora Srpskog prosvjetnog i kulturnog društva ''Prosvjeta'' Dejana Garića.

Predstavnici Napretka, Preporoda i Prosvjete zahvalili su na prijemu te upoznali gradske čelnike s poviješću društava kao i s njihovim aktivnostima te zajedničkim koncertom kojeg organiziraju četiri nacionalna društva u Mostaru.

Kordić i Marić naglasili su važnost koju imaju kultura i kulturna društva te sa zadovoljstvom prihvatili poziv za pokroviteljstvom Grada Mostara nad održavanjem zajedničkog koncerta ova četiri najstarija nacionalna društva u BiH, pod nazivom Suzvučja/Sazvučja.

Koncert će, uz nastup izvođača koji će predstavljati svako pojedino društvo, biti izveden na platou ispred Hrvatskoga doma hercega Stjepana Kosače, u petak, 17. rujna, s početkom u 18 sati.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Zamjenik ministra vanjskih poslova BiH Josip Brkić sudjelovao na prvom Mostar Security Forumu

Razmjena knjiga i razgovor s književnicima 'Pokloni knjigu, daruj joj novi život'

Mostarski vatrogasci proslavljaju svog zaštitnika i Međunarodni dan vatrogasaca

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu