Stranačke aktivnosti     | 30.10.2021. 14:43 |

Saopćenje za javnost SDS-a

FENA Saopćenje

Datum: 30.10.2021.

Svim medijima

Šarović: Neka se Dodik ne brine za patriotizam Mirka Šarovića

Neka se Dodik ne brine za Mirka Šarovića i moj patriotizam. Kad krene da brine, uvijek se sjetim Dodikove „brige“ za Nikolu Poplašena, kada ga je Visoki predstavnik smijenio prije 20 godina. – istakao je Mirko Šarović komentarišući Dodikove izjave da navodno od Eskobara Šarović i Ivanić treba nešto da dobiju.

„Sjetim se i koliko se Dodik „sekirao“ kada je mene smjenjivao Pedi Ešdaun i lišio svih prava građanima punih 9 godina. Umjesto što brine za mene neka se brine za svoj narod da opstane i preživi u ovim teškim vremenima nerazumnih vođa kojima i sam pripada“ -poručio je Šarović.

Šarović je kazao da je Dodik izgleda čovjek koji sve zna, i šta će nam kao opoziciji i kao pojedincima dati Eskobar koji još nije ni kročio u BiH niti je povukao bilo kakav potez.

„Dodik zna da dijeli lekcije svima, i Americi i Njemačkoj i Evropskoj uniji i te lekcije možemo da čujemo svakog dana. Jedino ne zna ono što bi treba da radi a to je da Republici Srpskoj i našem narodu omogući normalan i pristojan život, da im obezbijedi radna mjesta i da radi za opšti napredak Republike Srpske“ – istakao je predsjednik SDS i dodao:

„Umjesto osmjeha na licima naših građana, vidljive su svakodnevne brige zbog njegove nerazumne politike koju stavlja u oblandu lažnog patriotizma dok rijeke naših mladih ljudi kontinuirano napuštaju zemlju“ – zaključio je Šarović.

Sektor za politiku i medije

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) M. B.

SDS

Vezane vijesti

Miličević: SDS će sigurno izaći na izbore

Saopćenje za javnost SDS-a

Saopćenje za javnost SDS-a

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu