Bosna i Hercegovina     | 03.11.2021. 08:47 |

Mostar: Dvanaesti bosanskohercegovački kongres nastavnika njemačkog jezika

FENA Saopćenje

MOSTAR, 3. studenoga (FENA) - Dvanesti bosanskohercegovački kongres nastavnika njemačkog jezika održat će se u subotu, 6. studenoga u Mostaru u hibridnom formatu (uživo i online).

Kongres nastavnika njemačkog jezika pod nazivom "Vrijeme izazova – izazovi vremena" organizira Udruženje nastavnika njemačkog jezika Bosne i Hercegovine (BHDLV) u suradnji s partnerima – Filozofskim fakultetom Sveučilišta u Mostaru, njemačkim, švicarskim i austrijskim veleposlanstvima, Internacionalnim udruženjem nastavnika njemačkog jezika (IDV) te brojnim institucijama s njemačkog govornog područja koje djeluju u Bosni i Hercegovini.

Svečano otvaranje kongresa planirano je za subotu, 6. studenoga s početkom u 9.45 sati na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru, gdje se očekuju predstavnici institucija partnera kongresa te brojni drugi gosti.

Kroz cjelodnevni online i uživo program nastavnicima će biti ponuđena predavanja, radionice i prezentacije kroz koje će se moći usavršiti, informirati te razmijeniti iskustva o aktualnostima u nastavi njemačkog jezika, priopćio je Organizacijski odbor BHDLV.

(FENA) M. K.

Vezane vijesti

Dokumentarac Luke Vlahe o životu i djelu Karla Afana de Rivere prikazan pred mostarskom publikom

Oštećen travnjak stadiona Rođeni

Toplo vrijeme izmamilo zmije: Mostarski vatrogasci sve češće ih izvlače iz automobila

Promo

Dobit m:tel-a u prvom kvartalu veća za 2,5 miliona KM

MKF LIDER organizirao akciju pošumljavanja: Zajedno ka zelenijoj budućnosti

Vaše praznično putovanje može da počne uz m:tel roming tarifne opcije