Bosna i Hercegovina     | 16.11.2021. 13:49 |

Galić primio slovenskog veleposlanika

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 16. studenoga (FENA) - Ravnatelj Granične policije BiH Zoran Galić primio je u utorak veleposlanika Republike Slovenije Damijana Sedara i njegovog suradnika, policijskog atašea, Matjaža Šinkoveca.

 Na sastanku su razgovarali o unaprjeđenju suradnje, kao i o načinu funkcioniranja Granične policije BiH te o rezultatima rada u borbi protiv prekograničnog kriminaliteta, priopćili su iz Granične policije BiH.

 Tematizirano je i aktualno stanje u vezi nezakonitih migracija. Ravnatelj Galić je zahvalio slovenskom veleposlaniku na potpori te istaknuo kako ova policijska agencija ulaže znatne napore s ciljem osiguravanja uvjeta što učinkovitije provedbe granične kontrole i da, unatoč problemima s kojima se policijski službenici susreću u svakodnevnom radu, bilježi sve bolje rezultate rada u borbi protiv svakog oblika prekograničnog kriminaliteta.

 Sastanku su nazočili i pomoćnik ravnatelja GPBiH za organizaciju i operacije Dragan Kulić, načelnik Ureda za profesionalne standarde i unutarnju kontrolu Vladimir Popović i načelnica Kabineta ravnatelja Sanja Pržulj.

 Zaključeno je da će dosadašnja uspješna suradnja između GPBiH i Veleposlanstva Slovenije biti dodatno unaprijeđena u svim segmentima rada te su dogovoreni i daljnji modaliteti suradnje dviju institucija u idućem razdoblju.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Galić i Unsworth razgovarali o sigurnosnoj situaciji i važnosti nastavka suradnje

Galić i predstavnici Sindikata GPBiH o poboljšanju radno-pravnog statusa

Galić na GP Svilaj: Nastavlja se rad na borbi protiv prekograničnog kriminalita

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu