Najave     | 02.12.2021. 09:14 |

Javna rasprava OIEiEK-a o Nacrtu pravilnika za raspodjelu troškova balansiranja

FENA Saopćenje

MOSTAR, 2. prosinca (FENA) – Operator za obnovljive izvore energije i učinkovitu kogeneraciju (OIEiEK) organizira javnu raspravu o Nacrtu pravilnika o metodologiji za raspodjelu troškova balansiranja za privilegirane i kvalificirane proizvođače, kao i udio koji će se plaćati sredstvima iz naknada prikupljenih za poticaje.

Javna rasprava bit će održana u petak, 17. prosinca, u konferencijskoj dvorani Gradske vijećnice Grada Mostara, s početkom u 10 sati.

Suglasnost na ovaj Pravilnik daju Federalno ministarstvo energije, rudarstva i industrije i Regulatorna komisija za energiju u Federaciji BiH, svatko u okviru svojih nadležnosti, priopćeno je iz OIEiEK-a.

Ovim Pravilnikom uređuje se metodologija za raspodjelu troškova balansiranja za privilegirane i kvalificirane proizvođače s kojima Operator za OIEiEK ima potpisan ugovor o otkupu električne energije, kao i udio troškova balansiranja koji će se plaćati sredstvima iz prikupljenih naknada za poticanje.

Zainteresirana lica tekst Nacrta Pravilnika mogu preuzeti sa službene stranice Operatora za OIEiEK.

Pismeni i usmeni komentari mogu se dati na javnoj raspravi, a Operator za OIEiEK će u razmatranje uzeti i pisane komentare dostavljene na adresu Operatora za OIEiEK ili na elektronsku adresu kontakt@oieiek.ba najkasnije do 17. prosinca, navodi se u priopćenju.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Izložbom Sofije Naletilić večeras počinju Dani Matice hrvatske Mostar

Mostar: Međunarodne igre za djecu i mlade s poteškoćama u razvoju okupit će 300 sudionika iz regije

U petak počinju programi manifestacije 'Dani mevluda i zikra'

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu