Bosna i Hercegovina     | 15.09.2022. 12:15 |

Herceg razgovarao s članovima HVIDRA-e Mostar o budućim planovima

FENA Saopćenje, Foto/ Vlada HNŽ

MOSTAR, 15. rujna (FENA) - Predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije Nevenko Herceg primio je u četvrtak na radni sastanak članove predsjedništva Udruge hrvatskih vojnih invalida Domovinskoga rata Mostar s kojima je razgovarao o tekućim aktivnostima Udruge te planovima koje imaju za predstojeće razdoblje.

 

Predsjednik HVIDRA-e Mostar Darko Drmać se zahvalio županijskoj vladi na kontinuiranoj potpori braniteljskoj populaciji. 

''Imamo iskrenu potrebu zahvaliti Vladi HNŽ-a na čelu s predsjednikom Hercegom na razumijevanju i potpori koju kontinuirano pružaju braniteljskoj populaciji, kako stradalnicima i njihovim obiteljima tako i ratnim veteranima uopće. Sama činjenica da je u mandatu ove vlade resornom ministarstvu za pitanja branitelja proračun uvećan za četiri puta zaslužuje zahvalu i poštovanje'', kazao je ovom prigodom čelnik mostarske HVIDRA-e Darko Drmać. 

On je podsjetio kako Vlada HNŽ-a godinama pomaže i tradicionalni međunarodni HVIDRA-in božićni turnir, kao jedan od najjačih sponzora.

Herceg je obećao, u skladu s proračunskim mogućnostima, nastavak potpore braniteljskim udrugama, ponovivši i ovom prigodom kako je riječ o populaciji koja je, braneći ovu zemlju i žrtvujući svoje živote i zdravlje, zavrijedila puno poštovanje i svaku potporu svih razina vlasti, priopćeno je iz Vlade HNŽ-a.

(FENA) M. K.

Vezane vijesti

Toplo vrijeme izmamilo zmije: Mostarski vatrogasci sve češće ih izvlače iz automobila

Kreću radovi na križanju ulica kod bivšeg hotela 'Ero'

Mostarski gradonačelnik primio izaslanstvo Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskoga rata

Promo

MKF LIDER organizirao akciju pošumljavanja: Zajedno ka zelenijoj budućnosti

Vaše praznično putovanje može da počne uz m:tel roming tarifne opcije

Tri noći nevjerovatne muzičke magije: Banja Luka Fest i ove godine uz podršku kompanije m:tel