Servisne informacije     | 11.04.2019. 14:44 |

U BiH sutra oblačno s kišom, na planinama susnježica i snijeg

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 11. aprila (FENA) - U Bosni i Hercegovini sutra se očekuje pretežno oblačno i nestabilno vrijeme. U jutarnjim satima i prijepodne, kiša se očekuju u zapadnim i sjevernim područjima. U planinskim područjima sa susnježicom i slabim snijegom.

Tokom dana, padavine se očekuje i u ostalim djelovima zemlje. Krajem dana i tokom večeri, padavine će oslabiti, a mjestimično i prestati. Vjetar u Bosni slab do umjeren sjeverozapadnog smjera, a u Hrcegovini promjenljiv. Jutarnja temperatura od 2 do 7, na jugu od 6 do 10, a najviša dnevna temperatura od 6 do 11, na jugu do 14 stepeni.

U Sarajevu će biti pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana i s kišom. Jutarnja temperatura oko 5, a najviša dnevna oko 11 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

U Bosni i Hercegovini danas je bilo pretežno oblačno s kišom.

Temperature zraka u 14.00 sati: Bjelašnica 0 stepeni, Bihać 9, Ivan-sedlo i Prijedor 10, Livno i Sanski Most 11, Bugojno i Srebrenica 12, Banja Luka, Gradačac i Tuzla 13, Bijeljina, Drvar, Sarajevo i Zvornik 14, Brčko, Doboj, Jajce, Mostar, Neum, Trebinje i Zenica 15 i Grude 16 stepeni.

 

(FENA) J. Č.

Vezane vijesti

U većem dijelu Hercegovine i na sjeveru Bosne vedro, u ostatku BiH oblačno

Od sredine dana pogoršanje vremena, slijedi zahlađenje i padavine

U BiH jutros sunčano, u Bihaću u 8.00 sati 20 stepeni

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu